ne boji se

Lady Gaga otvoreno o problemima: Imala sam slom živaca i završila na antipsihoticima

12.08.2020.
u 15:04

Pjevačica Lady Gaga odlučila je javno progovoriti o psihičkim problemima koji su nastali zbog toga što je, kada je imala 19 godina, bila silovana više puta. Gaga je u intervjuu sa Zaneom Loweom za Apple Music razgovarala o novom albumu Chromatica početkom ljeta, no njezine izjave tek sada su postale viralne. Naime, Gaga je otkrila da je završila na antipsihoticima

– Moram piti tablete jer ne mogu uvijek kontrolirati što moj mozak radi – kazala je Gaga, pravim imenom Stephanie Germanotta. O tabletama je pjevala i u pjesmi ''911'', koja se nalazi na novom albumu. Pjevačica navodno koristi lijekovi koje pomažu ljudima koji se bore s bipolarnim poremećajem ili shizofrenijom.

- Znam da imam mentalne probleme i znam da zbog tih problema katkada ne mogu funkcionirati kao čovjek – tvrdi dobitnica Oskara. Kazala je da je u međuvremenu oboljela i od fibromialgije te tvrdi da su joj se simptomi u jednom trenutku toliko pogoršali da je završila na hitnoj sa "slomom živaca". – Nisam znala što se događa.

Cijelo tijelo mi je otupilo. vrištala sam, a onda me psihijatar smirio i dao mi tablete koje uzimam svaki put kad se tako osjećam – rekla je pjevačica i dodala da je odlučila o ovome javno progovoriti kako bi razbila predrasude o lijekovima.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije