Nije im neugodno:

Lady GaGa se strasno ljubila s Bradleyem

sdfsd
20.04.2017.
u 16:45

Glumac Bradley Cooper (42) i pjevačica Lady GaGa (31) igraju glavne uloge u novom filmu 'A star is born'. GaGa tumači glazbenicu čija karijera doživljava uspon, a Cooper glumačku zvijezdu i alkoholičara koji joj pomaže da postane slavna i bogata.

 

59th Grammy Awards Arrivals - LA | Autor: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELLfoto: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL

 

- Oduvijek sam htjela biti glumica i sretna sam što to radim uz svojeg prijatelja - rekla je pjevačica.

Zahvalila se Bradleyu što joj je omogućio da napokon ostvari svoj san. GaGa i Cooper ovih dana snimaju strasne scene ljubljenja. No ističu da im nije neugodno jer su dobri prijatelji.

 

Bradley Cooper and Irina Shayk baby | Autor: John Walton/Press Association/PIXSELLfoto: John Walton/Press Association/PIXSELL

 

Glumac je prije mjesec dana dobio kćerkicu Leu De Seine s Irinom Shayk (31). Par je u vezi od 2015. godine, a šuškanja o trudnoći ruske manekenke krenula su lani u studenim kada je prošetala pistom na reviji popularnog brenda Victoria's Secret  u Parizu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije