Najava koncerta

Legendarni Mate Mišo Kovač na Starom placu u Splitu 05. lipnja 2022!

mišo kovač
27.05.2022.
u 10:03

Poznato je što Split oduvijek znači za Mišu i njegovu karijeru i koliko je vezan za taj grad i Dalmaciju, a ništa manja nije emocija i ljubav Splita i cijele Dalmacije prema jednom i jedinom Miši Kovaču uz čije su hitove proteklih pedeset godina odrastale sve generacije, pa čak i oni najmlađi koji danas u zanosu pjevaju navijačku obradu starog Mišinog hita, posvećenu naravno strastvenoj ljubavi Miše Kovača, njegovom Hajduku. Upravo zato osobit značaj i simboliku za Mišu i publiku ima Stari plac, mjesto za koje se veže najslavnije doba splitskih "bilih", ali i vrijeme u kojem Mišo Kovač doživljava najsjajnije trenutke u svojoj glazbenoj karijeri i postaje megapopularan izvođač.

Sprema se jedan od najvećih koncerata ove godine, pravi spektakl u produkcijskom i glazbenom smislu, na mjestu od kojeg, nema bolje i ljepše kulise za Mišu koji proživljava novu mladost te s uzbuđenjem i radošću iščekivanja koncerta, kao da je prvi u njegovoj karijeri, kaže: ˝Samo nas nebo rastaviti može˝.

Vidimo se na koncertu za pamćenje!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije