bivša miss Hrvatske

Lejla Filipović: 'Izgled dugujem genima, a ne bojim se starenja, nego bolesti'

Foto: Matea Smolčić Senčar
1/5
04.06.2021.
u 08:00

Lejla Filipović (44) snimila je kampanju za modni brend DeLight i izgleda sjajno. Podrška u svemu što radi su joj sinovi Dino i Arman te suprug Tarik Filipović.

Prije 23 godine na izboru za Miss Hrvatske proglašena je najljepšom Hrvaticom, a tri desetljeća nakon što je okrunjena laskavom titulom Lejla Filipović i dalje ne prestaje plijeniti pozornost svojim izgledom.

Plijeni pozornost

U godinama koje su uslijedile nakon izbora snimila je brojne editorijale i reklamne kampanje, a da joj je to i danas velika strast, pokazala je i proteklog tjedna snimajući novu kampanju modnog brenda DeLight iza kojeg stoji dizajner Ivan Friščić. Za razliku od prethodnih kolekcija kojima prevladavaju odijela, ovog puta Friščić je fokus stavio na haljine idealne za sve priliku - za posao, sastanak, šetnju gradom ili rivom, proslavu rođendana ili svadbu. A njih je savršeno iznijela  jedna od najljepših hrvatskih misica.  

–Pred objektivima sam u kontinuitetu od samih početaka bavljenja ovim poslom, od kraja 90-ih. Možda nisu svi editorijali bili isključivo modni, ali u mojoj percepciji pauze nije ni bilo. ”Škljocanje” fotoaparata dio je mog života dulje od 20 godina – kaže Lejla. Novu je kampanju snimila u okolici Zadra. Bila je to prilika da spoji ugodno s korisnim.

-

– Imala sam vremena za odmor i uživanje s obitelji. Sve se nekako lijepo posložilo. Malo kupanja, sunčanja, šetnji uz more s našom pomerankom Doll – govori Lejla kojoj su najveća podrška sinovi Dino i Arman te suprug Tarik Filipović.

– Dečki su jako zadovoljni novom kampanjom, ali ovdje stvarno nema mjesta za kritiku jer su fotografije sjajne. Sinovi su poprilično jednostavni i samo kratko prokomentiraju sviđa li im se nešto ili ne. Suprug i ja više analiziramo sve što radimo i jedno drugom smo velika podrška, a najveći kritičar u obitelji je mlađi sin Arman – ističe 44-godišnja Lejla koju smo upitali i za tajnu njezina dobrog izgleda i mladolikosti.

– Najveću ulogu ima genetika, a onda i spoj ostalih faktora. Nastojim se zdravo hraniti, smanjiti unos šećera, piti što više tekućine, dovoljno se kretati, redovno ići na preglede, ubaciti neki tretman ako ima vremena i volje. Od svega navedenog najvažnije mi je da imam unutarnji mir i zadovoljstvo jer smo tek onda u potpunosti zadovoljni sami sa sobom – napominje bivša miss.

Starenja se, priznaje, ne boji, no ipak od jedne stvari s godinama sve više zazire.

– Bojim se bolesti, ali starenja ne. Želim samo starjeti dostojanstveno – iskrena je Lejla koja će unutarnji mir uskoro pronaći i u svojoj oazi u Istri gdje će dio ljeta provesti s obitelji.

-

Stvarne žene

– Zasad sigurno znamo da smo gotovo cijeli sedmi mjesec u Istri, a za poslije nemamo neke konkretne planove – kaže bivša misica koja će na svoj ljetni odmor zasigurno ponijeti i jednu od haljina iz nove kolekcije brenda DeLight. Posebnost ove kolekcije je u luksuznim prirodnim tkaninama pa njome prevladavaju svilene haljine s cvjetnim i boho printevima.

– Volim stvarati modu za stvarne žene, klasičnu, ali s pomakom. Naši komadi mogu se nositi godinama, stoga njegujemo taj koncept i upravo zato fokus stavljamo na najkvalitetnije materijale i bezvremenske krojeve koji se lako prilagode svakoj građi tijela i većim konfekcijskim veličinama – ističe Ivan Friščić, stilist, dizajner i vlasnik brenda. Dodaje i da su njegove klijentice ozbiljne žene koje cijene kvalitetu tkanine i umijeće izrade jer sve radi na način na koji se to radilo u nekim minulim desetljećima.

- Tada su te karakteristike bile standard, a danas su postale luksuz koji se može rijetko pronaći i kod najprestižnijih svjetskih brendova - zaključuje Friščić.

-

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije