BEZ DLAKE NA JEZIKU

Lepa Brena o stanju u društvu i o tome što misli o homoseksualcima

Petar Glebov/Pixsell
13.03.2018.
u 16:31

Pjevačica je pričala o vjenčanju svog posinka, o stanju u društvu, novom albumu "Zar je važno dal' se pjeva ili peva?...

Lepa Brena uzbuđena je što će se njen posinak Filip uskoro vjenčati i s velikim nestrpljenjem očekuje dan kad će Filip i njegova zaručnica, pjevačica Aleksandra Prijović izmijeniti bračne zavjete. 

- Kada su nam javili da su se zaručili, svi smo se rasplakali. Boba, ja, Filipova mama. Emotivan je trenutak kada vaše dijete,vaša beba počinje novi život. Aleksandru jako volim, dobro znam koliko joj je život naporan zato što radi isti posao kao ja. Imam razumijevanja i od mene će uvijek imati pomoć - rekla je Lepa Brena za Kurir.

Jedan njen kolega i član žirija tv showa "Grand produkcija" nedavno je vrijeđao homoseksualce i njihova prava, a Lepa Brena je otkrila  svoj stav o ovoj temi.

- Mene ne zanimaju nečija opredjeljenja. S publikom imam odličan odnos, mi nemamo seksualni odnos. Moramo naučiti da postoje različitosti. Svatko treba živjeti svoj život. Za mene postoji samo jedna osoba s kojom spavam i zanima me takva vrsta seksualnosti samo s tom osobom, a zabadanje nosa u tuđu intimu je nekulturno - poručila je pjevačica.

Kaže kako na različitosti ne treba gledati kao na problem i zato je i izdala novi album naziva "Zar je važno dal' se pjeva ili peva?"

- Problem koji vlada na našem području je jedna vrsta negativnog animoziteta koji postoji. Ne trebamo uvijek kopati po starim ranama, intimi i privatnosti. Osvijestimo da je 21. stoljeće, civilizacija,edukacija, urbanizacija. Da smo protiv toga da se u medijima pokazuje seksualna agresija, vjerska, nacionalna i spolna. Apsolutno sam protiv toga - zaključila je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?