PROSLAVILA 27. ROĐENDAN

Lijepa Zerina vodi nogometnu emisiju

24.09.2020.
u 13:08

Najpoznatija svjetska sportska voditeljica Diletta Leotta (29) postala je ikona svog posla. Hrvatska ima Mirtu Šurjak (38) i Milu Horvat (39), a u Bosni i Hercegovini nogometne emisije vodi Zerina Patković (27)

Jedna od najomiljenijih novinarki u sportskom svijetu je ona iz Italije, Diletta Leotta koja je doživjela najveći uzlet u sportskome svijetu. Lijepa reporterka prvo se proslavila 'na Čizmi', a zatim i diljem svijeta te su mnoge reporterke kasnije prozivane Dilettom iz zemlje koje dolaze.

Jedna od njih je i Zerina Patković iz susjedne Bosne i Hercegovine. Prozvana je 'bosanskom Dilettom' nakon što ju je angažirala jedna tamošnja televizija te sada vodi emisiju posvećenu Premijer ligi BiH. Neki joj tepaju i kako je najljepša voditeljica na Balkanu, ali mnogi se s tim neće složiti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tracksuit @butik.glam

A post shared by Zerina Patkovic (@zerinapatkovic) on


Novinarka iz BiH proslavila je 27. rođendan te dio atmosfere objavila na društvenim mrežama.


Osim što je sportska novinarka, lijepa Zerina radi i kao Influencerica te ju na njenom Instagram profilu prati 13 i pol tisuća ljudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

B I R T H D A Y G I R L

A post shared by Zerina Patkovic (@zerinapatkovic) on

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?