BEBA STIŽE PRIJE LJETA!

Ljubavna romansa Petra Graše i Hane Huljić dobila je nastavak, a sad je i još jedna stvar poprilično sigurna!

petar grašo i hana huljić
Žarko Bašić/Pixsell
24.01.2022.
u 19:07

Hana je navodno u blaženom stanju već tri mjeseca, pa prinova dolazi pred ljeto. Održi li se obećanje Grašina oca, Hanu će poroditi najpoznatija splitska babica Bosiljka Bulović

Ljubavna romansa Petra Graše i Hane Huljić dobila je svoj nastavak. Nakon što je par potvrdio vezu, stigle su vijesti da im stiže i prinova. Hana i Grašo postat će roditelji prije ljeta, a rade i na pripremi vjenčanja, koje bi se trebalo održati sredinom veljače. Kuma će biti pjevačica Domenica, a najpoznatija splitska babica spremna je za dolazak slavne bebice, piše Dnevnik.hr

''Uopće u glavi nisam jak toliko, ja mislim da sam srcem puno jači, tako da, kad se glava moja i srce bore, uvijek srce pobijedi'', rekao je Grašo jednom prilikom. 

Da Grašo ima srce za vodiča, sasvim je jasno jer teško da bi ijedna glava smislila takav ljubavni vrtuljak kakav proživljava poznati hrvatski glazbenik. Grašo i Hana nakon nekoliko mjeseci romanse, otkrili su, postat će roditelji.

Hana je navodno u blaženom stanju već tri mjeseca, pa prinova dolazi pred ljeto. Održi li se obećanje Grašina oca, Hanu će poroditi najpoznatija splitska babica Bosiljka Bulović. Naime, ova neustrašiva primalja i Petrov otac Zoran veliki su prijatelji.

"On je obećao meni kad bude prinova u Petra Graše, da će biti ovde sa mnom. S obzirom na to da je Grašo u familiji fantastičan i bio je u školi savršen i s obzirom na to da su Huljići opet vanserijski, bila bi šteta da nema te dice koja garantiraju vanserijsku seriju'', izjavila je Bosiljka Bulović iz udruga "Beba Eva". 

Kći našeg najplodonosnijeg glazbenika Tončija Huljića i dalje je prilično tajnovita na temu ljubavi, no da joj je Grašo itekako blizak srcu, dalo se naslutiti još 2016. godine, kad su objavili zajednički singl Srce za vodiča.

''Idol mi je jer sam ipak odrasla uz njegove pjesme, bila sam jako mala, imala sam 5-6 godina, mislim da svako dijete u tim godinama ima nekog idola, a pogotovo kad vam se pojavi u kući, onda je to meni bilo wooow'', rekla je jednom prilikom. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije