odiše smirenošću i dobrom energijom

Ljubavno gnijezdo gdje Petar Grašo uživa: Zavirite u dom Hane Huljić (FOTO)

petar grašo i hana huljić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/3
23.01.2022.
u 08:33

Dom Hane Huljić, nove djevojke hrvatskog umjetnika Petra Graša, odiše smirenošću i dobrom energijom, koja je primjetna čak i na fotografijama koje je kćerka Tončija Huljića objavila na društvenim mrežama. 

Hana, koja čeka dijete sa svojim izabranikom Grašom, u svom domu pronalazi neophodan mir, budući da je otkriće njezine veze s glazbenikom naišlo i na osude javnosti, kada su razni negativni komentari osvanuli na "Instagramu" .

Nije poznato stanuje li u njenom domu i Grašo, ili ona provodi vrijeme kod njega, ali je stan Hane Huljić zasigurno primer udobnog djevojačkog doma, u kojem je fokus na dobro raspoloženje i gostoprimstvo, piše Story.rs. 

Foto: Instagram

Ono što najviše privlači pozornost jeste jednostavna soba, bez previše detalja, u kojoj se nalazi klavir na kojem ona stvara glazbu. Budući da je odmah pored prozora, Hana uživa u svakom dobu godine, promatrajući prirodu, dok sjedi za klavirom. 

Ostale prostorije, barem koliko se vidi na fotografijama s "Instagrama" , također su ispunjenje svetlošću, a pred blagdane je Hanin dom bio raskošno dekoriran.

Foto: Instagram

Velika jelka i pregršt ukrasa, krasili su stan nove djevojke Petra Graša, a ona je sve zabilježila i podelila na društvenim mrežama. 

Također, zanimljivo je da Hana ima nekoliko plišanih igračaka s motivima animiranih likova, te se zabavlja s njima, fotografirajući ih u raznim kreativnim trenucima.

Foto: Instagram

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?