britanski tabloid 'the sun'

Lovren na Euro nije išao zbog afere svoje supruge

08.08.2016.
u 15:02

Najpoznatiji britanski tabloid “The Sun” u svom nedjeljnom izdanju piše da razlog neodlaska Dejana Lovrena na Euro nije Ante Čačić, već bračna kriza.

U duljem članku britanski tabloid piše da Lovren nije otišao u Francusku jer je želio spasiti brak sa suprugom Anitom. Nogometaš je, prema tvrdnjama tog lista, saznao da mu supruga ima aferu s 26-godišnjim Darijem Torbićem, prijateljem iz mladih dana. Tekst je ilustriran intimnim fotografijama Lovrenove supruge i Torbića, za koje nije poznato kako su došli do njih, prenosi Index.hr. Prema pisanju tabloida“ The Sun”, afera je planula i prosincu prošle godine kad se Anita vratila u Zagreb, a potom nagovorila svog prijatelja da dođe u Liverpool i odsjedne u hotelu u kojem su se nalazili. Potom je, navodi se u članku, Anita u ožujku ponovno došla u Zagreb gdje se sastala s odvjetnicima zbog pokretanja brakorazvodne parnice. List navodi i da Lovren zarađuje 65 tisuća funta, dok Dario zarađuje oko 200 funta mjesečno. Nakon što je Dejan saznao za aferu, odlučio je spasiti brak, piše tabloid. “Dejanov i Anitin brak je u problemima neko vrijeme i ona je utjehu potražila u starom prijatelju Dariju. Imali su burnu aferu i ona je Dariju rekla da ga voli. Rekla mu je da će se vratiti u Zagreb i razvesti od Dejana, uvjerila ga je u to, no kad je Dejan saznao, odustala je”, rekao je neimenovani izvor tabloidu.

“Dejan je zaista bio povrijeđen njenom nevjerom, povrijedila mu je ponos. Priznao je da nije bio najbolji muž, no osigurao je lijep život za nju i njihovo dvoje djece. Pritisak je postao prevelik, sramio se što će njegova obitelj i prijatelji sve saznati. Ponos mu je bio povrijeđen i to je utjecalo na njegovu igru. Obično nogometaši varaju žene, ne obratno”, rekao je izvor. “The Sun” piše da se Anita na kraju vratila u obiteljski dom.

“Vidio sam u njegovim očima kad sam došao da nije u najboljoj situaciji”, rekao je lani trener Liverpoola Jurgen Klopp.

Iako su iz The Suna pokušali kontaktirati Lovrena, odgovor nisu dobili. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije