MOSTAR

M.T. Abraham Grupa će biti glavni sponzor Svečanog prijma povodom otvaranja SFF-a

10.08.2022.
u 15:55

Mostarska publika će i ove godine imati priliku uživati u Sarajevo film festivalu (SFF), jer će se svaki dan tijekom festivala u Ljetnom kinu BH Telecoma Mostar (plato Plaza centra) u terminu od 21.30 sati prikazivati filmovi iz njegovog programa, kao i u kinu Cineplexx Plaza Mostar u 18 sati.

Mostarska kompanija M.T. Abraham Grupa će po prvi put biti glavni sponzor Svečanog prijama povodom otvaranja Sarajevo Film Festivala, nakon niza nedavnih projekata i sponzorstava, od kojih je većina u Mostaru.

Od kada posluje u BiH, M.T. Abraham Grupa je stvorila vrijednost za mostarsku zajednicu, uključila se i dala podršku poslovnim projektima i društvenim inicijativama promicanjem obrazovnih, sportskih i kulturnih programa. Ovim sponzorstvom M.T. Abraham Group konačno proširuje svoju prisutnost na ostatak Bosne i Hercegovine kao dio vizije Grupe koja za generatore uspjeha smatra vrjednovanje društvene odgovornosti i uključenosti u funkcioniranje zajednice, ističu iz M.T. Abraham Grupe. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije