BILA JE ŠOKIRANA

Maja Šuput o danu koji joj je promijenio život: 'Tresle su mi se ruke, muž je plakao...'

Foto: Instagram
20.11.2020.
u 19:58

- Njegovu zbunjenu facu nikada neću zaboraviti, samo je uspio nakon nekoliko trenutaka reći BEBA???? I počeo plakati. Onda smo se malo plakali u duetu, napisala je pjevačica pokraj fotografije na kojoj se vidi kako je na trbuhu napisala "beba".

Maja Šuput trenutačno je u 21. tjednu trudnoće, a fanovima na Instagramu odlučila je ispričati kako je izgledalo kada je u srpnju suprugu Nenadu Tatarinovu priopćila da je trudna. 

- Dan koji nam je promijenio život. To jutro saznala sam da sam trudna i od apsolutnog šoka, uzbuđenja i jednog potpuno neopisivog stanja uma jedino što sam uspjela na brzinu jest nacrtati ovu mega likovnu umjetnost na trbuhu da tako priopćim mužu da će postati otac. Toliko su mi se ruke tresle da nisam uspjela stisnuti "rec" kad je ušao iako sam mobitel postavila na pravo mjesto... Njegovu zbunjenu facu nikada neću zaboraviti, samo je uspio nakon nekoliko trenutaka reći BEBA???? I počeo plakati. Onda smo se malo plakali u duetu, napisala je pjevačica pokraj fotografije na kojoj se vidi kako je na trbuhu napisala "beba".

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Fotografija je u samo jednom satu skupila više od 20 tisuća lajkova i puno komentara njenih pratitelja. Neke od pratiteljica ispričale su joj kako su i same na jednak način obznanile da su trudne.

- Predivno! Moj muž je bio samnom kad smo radili test s prvim klincem pa nije bilo takvog iznenađenja..ali sam zato mami nacrtala crtež u kojem sam joj objasnila da će biti baka. Bilo je puno suza..ne samo njenih, napisala joj je pratiteljica, a brojni fanovi su još jednom čestitali Maji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije