U KUPAĆEM

Maja Šuput objavila fotografiju sa suprugom s broda, pratitelji: 'Oboje ste pravi komadi'

Maja Šuput
Instagram
12.01.2023.
u 18:07

Par je bio pozirao u kupaćim te zagrljeni uz ogradu. Maja na fotki nosi kupaći s uzorkom kojim je istaknula svoju vitku figuru i sunčanim naočalama, a Nenad je imao kupaće s uzorkom, sunčane naočale i bijelu kapu.

Glazbenica Maja Šuput (43) nakon novogodišnjeg nastupa uzela je mali predah i uputila se na Mauricijus s kojega već nekoliko dana objavljuje fotografije na društvenim mrežama. Fotografije koje pjevačica objavljuje ovih dana pokazuju egzotičnu destinaciju te to kako se ona s obitelji provodi.

Posljednja fotku koju je podijelila s obožavateljima jest ona na kojoj je sa suprugom Nenadom Tatarinovim pozirala na brodu. Par je bio pozirao u kupaćim te zagrljeni uz ogradu. Maja na fotki nosi kupaći s uzorkom kojim je istaknula svoju vitku figuru i sunčanim naočalama, a Nenad je imao kupaće s uzorkom, sunčane naočale i bijelu kapu.

Pjevačica je podijelila nekoliko fotografije te nije mogla sakriti kolko uživa.

- Dan na brodu – napisala je Maja u opisu, a u komentarima su im pratitelji ostavili brojne emotikone srca. „Oboje ste pravi komadi“, „Top“, dodali su.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Podsjetimo, Maja sa svojom obitelji često putuje, a jednom nam je prilikom otkrila i kako je izgledao prvi prekooceanski let njenog sina Blooma. Tada su putovali u Meksiko, a Bloom im nije stvarao probleme. Zbog Blooma su tada izabrali Turkish Airlines jer je njihov let krenuo u 20 sati, kada je njemu prirodno bilo da zaspe, a u biznis klasi kojom su se vozili postoji i opcija unajmljivanja kinderbeta.

- Međutim, bilo je par slobodnih mjesta pa smo mu napravili krevet tako da je on deset sati spavao na pravom pravcatom krevetu. A kako se aviončić lijepo ljuljuškao to je bebi bio samo dodatni poticaj da duže spava – opisala je Maja tada. A kada je bio budan vrijeme su kratili igrajući se, gledajući crtiće, hraneći ga, a uskakale su i stjuardese koje su uvijek oduševljene bebom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije