POSEBAN POVOD

Maja Šuput objavila nove fotografije Blooma, Ella Dvornik je primijetila samo jednu stvar

18.05.2021.
u 11:54

Pjevačica Maja Šuput (41) malenog je Blooma na svijet donijela 17. ožujka, a jučer je proslavio točno dva mjeseca. U Klinici za porode u Petrovoj u Zagrebu tad je carskim rezom rodila sina.

Povodom njegova dva mjeseca, kako to obično biva, Maja Šuput obavila je poseban photosession. Točnije, maleni Bloom. Nove fotografije objavila je Maja, a pratitelji su se odmah oduševili.

U komentarima se javila i influencerica Ella Dvornik koja je primijetila koliko na fotografijama Bloom liči na Maju. - Ajme koliko liči na tebe tu - napisala je Ella. Mnogi su se složili s njom, no neki su pisali kako njima Bloom ipak sliči na oca Nenada Tatarinova. 

Maja Šuput ne krije koliko uživa u majčinstvu, a ove godine je zato s radošću dočekala "prvi" Majčin dan.

- Nikada zahvalnija životu što te imam i što si me učinio najsretnijom mamom na svijetu. Moj prvi Majčin dan. Svim mamicama nek je sretan, najsretniji, napisala je pjevačica pokraj fotografije sa sinom u naručju. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije