PRIMIJETIO JEDAN DETALJ

Maja Šuput objavila staru fotografiju, a komentar njezinog supruga je urnebes!

Foto: Instagram
11.04.2020.
u 11:00

Maja Šuput pohvalila se fotografijom iz mlađih dana na kojoj pozira uz dva muškarca. Na jednom od njih njezin suprug Nenad Tatarinov primijetio je nešto neobično.

Maja Šuput iz dana u dan uveseljava svoje pratitelje na društvenim mrežama. Vrckava pjevačica ovog puta na Instagramu je objavila fotografiju iz mlađih dana na kojoj pozira s dva muškarca. Iako je fotografija sama po sebi hit jer je Maja na njoj gotovo neprepoznatljiva još je bolji komentar njezinog supruga Nenada Tatarinova koji je mnoge rasplakao od smijeha pa tako i Maju.

- Dakle, plačem od smijeha. Kažem svom mužu 'Pogledaj me, netko mi je poslao fotografiju od prije sto godina', a on kaže: 'A pogledaj frajera do tebe koji se malo upiškio' - napisala je Maja uz fotografiju koju je dobila od jednog svog obožavatelja.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Inače, Maja trenutno kao i velika većiha Hrvata dane provodi u karanteni. Kad se sve završi planira napraviti feštu u restoranu i pozvati sve prijatelje na tulum, ali prije toga će posjetiti kozmetičara i frizera obzirom na to da ju, kako tvrdi, ni Face ID na telefonu više ne prepoznaje. Dok nema gaža i koncerata pjevačica dane krati kućanskim poslovima. 

- A sad sve što radim su kućanski poslovi. Bacam sve što nisam obukla 100 godina, s čim se nisam našminkala 100 godina, sve stvari iz svih mogućih ladica. Jedna fina čistka se radi kod mene doma - rekla je Maja za IN Magazin. Ovih dana razveselila je i svoje obožavateljice i sedam dana je poklanjala neke od svojih najdražih haljina.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije