VIKEND U DUBROVNIKU

Maja Šuput pozirala u kupaćem od 2500 kuna, a pratiteljice ne mogu vjerovati da tako izgleda nakon poroda

30.05.2021.
u 13:42

Sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom pjevačica Maja Šuput ovaj vikend uživala je u Dubrovniku. Njezin sin star dva mjeseca ovaj vikend je odradio i svoje prvo putovanje zrakoplovom, a ponosna mama pokazala je kako je maleni uživao i kako će od roditelja sigurno naslijediti ljubav prema putovanjima. Maja je na Instagramu podijelila zajedničku fotografiju sa sinom i suprugom te jednu na kojoj pozira u kupaćem kostimu.

- Jučer kišobran, danas badić... uglavnom imam kod sebe i jedno i drugo pa kak vremenu puhne - napisala je Maja, a na fotografiji je u kupaćem kostimu brenda Zimmerman čija je cijena iznosila 2500 kuna kada se tek pojavio u prodaji, a sada ga se može pronaći i na sniženju za oko 1300 kuna. Njezine pratiteljice na Instagramu bile su zadivljene kako super figuru Maja ima samo dva mjeseca nakon poroda i poručile su joj da izgleda kao da nikada nije bila trudna, a neke su se našalile kako je sigurno riječ o fotografiji koju je snimila prošle godine.

Maja uživa u svakom trenutku sa sinom i suprugom i kako nam je nedavno otkrila ona i suprug još nisu tražili ničiju pomoć oko čuvanja malenog Blooma, a ispričala nam je tada i koje osobine bi voljela da Bloom naslijedi od nje ili supruga.  - Najviše bih voljela da naslijedi radoholičarstvo koje imamo i muž i ja. Oboje volimo raditi i stvarati, to nam je najveće zadovoljstvo i mislim da ne bi mogao pokupiti gen da bude neradnik. Voljela bih da bude putnik i foodie i da uživa u hrani kao što i mi uživamo i da bude društveno stvorenje jer ja volim druženje s ljudima. Možda će zvučati smiješno, ali voljela bih da bude baš poput nas -rekla nam je Maja.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije