Svi smo čekali

Maja Šuput presretna: 'S najvećim veseljem konačno objavljujem'

03.06.2020.
u 09:00
Maja Šuput ponovno ima razloga za slavlje. Nakon što je početkom prošlog mjeseca proslavila prvu godišnjicu braka, 40-godišnja domaća pjevačica s najvećim veseljem, kako je sama naglasila, sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila novu vijest.
 
"Napokon! S najvećim veseljem konačno objavljujem da sam snimila novu pjesmu. Ovo je definitivno najljepša pjesma koju sam snimila i toliko sam zaljubljena u nju da ne mogu dočekati da ju čujete! Bit će to jedno lijepo iznenađenje, a tek spot... Uglavnom, konačno sam imala vremena da napravim ono što sam dugo htjela", napisala je uzbuđena pjevačica ispod fotografije iz glazbenog studija.
 
Kanije je objavila još par fotki iz studija i zapitala pratitelje misle li da se radi o novoj veseloj pjesmi ili pak baladi. Da ova vijest nije razveselila samo Maju već i mnogobrojne obožavatelje, govore i komentari. "Jedva čekam čuti", "Pripremam zvučnike", "Jako se veselim", samo su neki od komentara.

 

 

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?