hrvatska pjevačica

Maja Šuput progovorila o kraju karijere i majčinstvu, evo koji su joj planovi

Marko Lukunic/PIXSELL
04.05.2018.
u 20:53

U studiju se Maji i Daliboru pridružio Igor Barberić, a kako je ovaj koreograf zadužen za nastup Franke Batelić u Portugalu, Maji se tema Eurosonga nametnula sama.

'Ti to ne razumiješ. Gorit će i krava i štala kad ja odem na Eurosong', ispalila je Maja spontano, a onda nastavila pričati o svojoj velikoj želji.

'Ti znaš da bih ja prodala i stan za taj nastup. Ja bih se spustila s boga oca, ja bih avion uvela. To mi je želja. Kad otpjevam Eurosong onda mogu završit karijeru, mogu roditi. Daj se sad dogovori da idem ja sljedeće godine dok sam još fit', rekla je Maja Igoru, prenosi Tportal.hr. 

Iako su je Barberić i Petko nagovarali da se prijavi za San Marino koji svake godine ima problem s odabirom kandidata, Maja je viknula: 'Ne, ja želim za Hrvatsku!.

Od prodaje stana, šali se Maja, platila bi mito, jer zna da je inače nikad neće poslati. Nastupila i za Uzbekistan samo da se dočepa Eurosonga, a onda je objasnila zašto je idealna kandidatkinja o kojoj bi odgovorni u Hrvatskoj za Eurosong ipak trebali razmisliti.

'Ja sam kao malo gay ikona tu u Hrvatskoj. Ne baš tim riječima, ali vole me. Vidim to po koncertima i to je jako dobro za taj festival. A žene me obožavaju. Vole me i babe, vole me i djeca nemam problem s ljudima. Aj pošaljite me', smijala se Maja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije