NOVI IMIDŽ

Maja Šuput promijenila frizuru i hrabro poručila: 'Idemo do kraja'

Borna Filic/PIXSELL
25.03.2018.
u 20:25

Za potrebe snimanja projekta jednog poznatog zagrebačkog salona ljepote Maja Šuput se prepustila u ruke frizerke te se podvrgnula makeoveru koji je oduševio njezine obožavatelje

Pjevačica Maja Šuput skupila je hrabrost i prepustila se u ruke frizerke koja je lijepoj pjevačici skratila kosu i podarila joj svježu platinasto plavu boju. Iako tijekom karijere Maja nije imala problem eksperimentirati s frizurama, pjevačica se većinu vremena držala srednje dužine kose, povremeno ju nadopunivši ekstenzijama, piše Tportal.hr. 

Ipak, za potrebe snimanja projekta salona ljepote LaRita studio, pjevačica je odlučila skratiti kosu u trendi bob, koji je posljednjih sezona izrazito popularan među trendsetericama diljem svijeta. Maja je obožavatelje obavijestila o promijeni imidža na Instagramu, objavivši fotografiju na kojoj sjedi u frizerskom stolcu s novom frizurom.

No, pjevačica je otkrila i kako ovo što njezini pratitelji trenutno mogu vidjeti na videu nije gotova frizura, objasnivši kako su tek na pola puta sa šišanjem, što znači da će finalni rezultat biti još kraći bob. 'Meni i ovako izgleda super. Ali ne, idemo do kraja. Ne predajemo se!', rekla je Maja u videu, dajući svima do znanja kako se hrabro drži.

Par sati kasnije, na Majinu Instagramu osvanuo je još jedan video sa završnim rezultatom. Pogledajte novo izdanje lijepe Maje koja je poručila kako se s novom frizurom osjeća moćno.

Novu frizuru možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije