NOVA DESTINACIJA

Maja Šuput putuje u toplije krajeve, obiteljska fotografija oduševila je obožavatelje: 'Preslatki ste'

Instagram
08.02.2022.
u 17:42

Putovanje ne počinje dolaskom na destinaciju, već polaskom. Epizoda Bloom osvaja Mexico kreće sad...-napisala je Maja uz fotografije na kojima je pozirala sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom, a odabrali su gotovo identične odjevne kombinacije.

Pjevačica Maja Šuput (42) nedavno je najavila obožavateljima kako uskoro odlazi na godišnji odmor, a sada je na društvenim mrežama objavila fotografije s aerodroma i otkrila koju lokaciju su odabrali.

- Putovanje ne počinje dolaskom na destinaciju, već polaskom. Epizoda Bloom osvaja Mexico kreće sad...- napisala je Maja uz fotografije na kojima je pozirala sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom, a odabrali su gotovo identične odjevne kombinacije. "Uživajte", "Preslatki ste, sretno", "Ali ta njegova kosica i okice", "Sretan put", "Malac će proputovati svijet do 2. godine, uživaj Bloom", "Lutke", "Medenko", "Predivno", "Tako treba", samo je dio komentara, a javile su se i Franka Batelić i Izabel Kovačić.

Foto: Instagram

Maja je prije odlaska na odmor imala pretrpan raspored, a sada će s obitelji uživati u toplijim krajevima. Poznata po istančanom modnom ukusu, pjevačica se pohvalila kako i maleni Bloom iako još nije napunio dvije godine putuje s dva kofera. Šuput inače ističe kako bi voljela da joj sin od tate naslijedi i dobar modni ukus, a maleni je na pravom je putu da postane modna ikona.

Foto: Instagram

- Najviše bih voljela da naslijedi radoholičarstvo koje imamo i muž i ja. Oboje volimo raditi i stvarati, to nam je najveće zadovoljstvo i mislim da ne bi mogao pokupiti gen da bude neradnik. Voljela bih da bude svjetski putnik i foodie i da uživa u hrani kao što i mi uživamo i da bude društveno stvorenje jer ja volim druženje s ljudima. Možda će zvučati smiješno, ali voljela bih da bude baš poput nas- rekla nam je Maja nedugo nakon što je u ožujku prošle godine rodila sina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije