SVI SU GA POHVALILI

Maja Šuput se pohvalila važnim danom u Bloomovu životu, uskoro će biti spreman za neke ozbiljne avanture

08.05.2021.
u 17:24

Maja Šuput otkrila je na Instagramu da će njezin sin uskoro dobiti svoju osobnu iskaznicu i putovnicu, pa pitala svoje pratitelje u kojoj je pozi bolje ispao.

Maja Šuput uživa u majčinstvu i svaki novi dan za njezinu je obitelj pun doživljaja i novih avantura, a one prave tek ih očekuju.

Pjevačica je dala to naslutiti svojim obožavateljima na Instagramu gdje je objavila fotografije sina Blooma i to s fotografiranja za osobnu iskaznicu i putovnicu kako bi bio spreman za putovanja van Hrvatske.

"Danas idem vadit osobnu i putovnicu pa vježbam u krevetu osmijehe za sliku. Koja poza vam je bolja? Neozbiljna ili ozbiljna??" pitala je Maja svoje pratitelje uz dvije Bloomove fotografije koje je objavila.

"Sve njegove poze su preslatke", "Koliko je sladak", "Dobit ću šećernu bolest od ovog slatkiša", "Ma famozan je", "Presladak u svim pozama", "Ajooj srce malo, prekrasno, preslatko", "Osmijeh medeni", "S ovom ozbiljnom neka odmah aplicira za diplomatsku putovnicu", "Ozbiljno neozbiljna ako može jer i jedno i drugo izdanje je preslatko", zaključili su neki od Majinih pratitelja.

Ona ih je ovih dana povela i u virtualni obilazak Bloomove dječje sobe i pokazala im kako su oslikani zidovi, a i kakvu garderobu, krevetić, stol za presvlačenje i igračke ima njezin sinčić.

Komentara 1

PP
ppp
19:34 08.05.2021.

Maja Šuput je rodila djete medijima,ne sebi!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?