OTKRILA JE TEMU RAZGOVORA

Maja Šuput vodila je zanimljiv razgovor s Petrom Grašom: Neka sam i ja starijem od sebe objasnila neke stvari

28.05.2022.
u 13:34

Osim glazbe imaju Maja i Petar puno zajedničkih tema, a jedan od njih je i roditeljstvo o kojem je pjevačica savjetovala svog kolegu koji će u srpnju postati tata.

Maja Šuput ovog vikenda je zabavljala uzvanike na jednoj svadbi u blizini Zadra, a na Instagramu je podijelila fotografiju s kolegom Petrom Grašom kojeg je susrela na ovoj svadbi, a svojim obožavateljima Maja je napisala kakva su to razgovor ona i Grašo vodili u pauzi između nastupa. - Da nam je netko rekao prije dvije godine da ćemo u pauzama svirke Petar Grašo i ja pričati o bebama i da ću ja njemu odgovarati na sva moguća roditeljska pitanja, ne bi vjerovali... a eto, nek sam i ja nekom starijem od sebe neke stvari s guštom objasnila - napisala je Maja. Njezin sin Bloom u ožujku je proslavio svoj prvi rođendan, a Petar Grašo i njegova supruga Hana Huljić krajem srpnja će postati roditelji djevojčice pa ne čudi što su bebe bile glavna teme razgovora između Maje i Petra. 
- Nitko tko postaje roditelj ne bi smio imati strah, to je slatko iščekivanje. Dolazi nešto što je novo, novo biće, neki tvoj novi pečat, do kraja života, onaj najljepši. Ne bojim se - rekao je nedavno Petar u jednom intervju. Podsjetimo, glazbenici Hana Huljić i Petar Grašo vjenčali su se u veljači u crkvi svetog Dominika u Splitu, a nakon toga su za uzvanike priredili zabavu u restoranu Adriatic Grašo. Hani je kuma bila prijateljica i pjevačica Domenica Žuvela, a Petar je imao tri kuma pa mu je uz prijatelja iz djetinjstva kum bio i bivši košarkaš Dino Rađa te slovenski chef Tomaž Kavčič. 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?