NOVA TRADICIJA

Majka ili Grinch: Slavna glumica djeci odlučila za Božić pokloniti samo tri sitnice!

PA/Pixsell
19.12.2018.
u 21:30

Odlučila malo promijeniti pristup blagdanima i naučiti svoju djecu da se više raduju darivanju nego primanju darova.

Još samo nekoliko dana nas dijeli od Božića, no glumica Sandra Bullock, majka dvoje djece ne paničari zbog toga. 

Naime, za vrijeme gostovanja u showu "Today", glumica, koja je imala tešku godinu u kojoj joj je umro otac, a uginula su joj i dva psa spašena iz šinteraja, sve to u razmaku od tjedan dana, rekla je da je njezina obitelj ove godine odlučila malo promijeniti pristup blagdanima i naučiti svoju djecu da se više raduju darivanju nego primanju darova. Objasnila je da ne želi više imati nepotreban stres u životu zato što "ne kupuje dovoljno", pa će njezina djeca ove godine dobiti samo tri poklona. 

Ova 53-godišnja glumica tvrdi da obično pretjeruje s božićnim dekoracijama i darovima, a dom dijeli i s dečkom Bryanom Randallom koji je model i fotograf. 

 – Uvijek pretjeram i onda paničarim misleći da nisam dovoljno napravila i onda kupim još poklona nakon što su im i drugi čalnovi obitelji već dovoljno poklonili – iskreno je rekla glumica i dodala:  – Ove godine prestajemo s time, ima toliko ljudi koji su ove godine doživjeli neku tragediju i nemaju baš ništa.

Rekla je da su njezina djeca Louis koji ima osam godina i Laila koja ima šest odlično prihvatili činjenicu da će ove godine dobiti samo tri mala poklona. Iako Bullock nije htjela pobliže pojasniti svoju ideju, ta tradicija je uobičajena u mnogo drugih manje poznatih obitelji. Naime, direktna inspiracija dolazi iz Biblije i priči o Sveta tri kralja, no moderniziran u pokušaju da Božić bude manje komercijaliziran.

Bullock nije otkrila kome planira pomoći ove godine, no Sandra je velika humanitarka koja je u studenom donirala 650,810 kuna kako bi pomgla životinjama koje su nastradale u požarima koji su harali Kalifornijom. Prošle je godina E!News javio kako je Sandra donirala više od 39 milijuna kuna raznim udrugama. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije