DRIJEMALA JE

Mala Emma iz 'Prijatelja' čekala je 18 godina da vrhunskom forom odgovori Chandleru

04.01.2020.
u 20:19

- Upravo sam se probudila iz najboljeg sna ikad. Sretna 2020. svima. Nadam se da će svima biti ispunjena radošću, smijehom, prijateljima i obitelji - napisala je na Instagramu

Noelle Sheldon, djevojka koja je uz sestru Cali glumila bebu Emmu, kći Rachel i Rossa odličnom je forom razveselila sve fanove serije "Prijatelji".

U epizodi pod nazivom 'The One With the Cake' Monica i Chandler dolaze na Emmin rođendan, no moraju čekati da se beba probudi nakon popodnevnog drijemanja.

Monici i Chandleru se žurili na romantični vikend, pa su nečakinji odlučili snimiti prigodnu poruku, koju će poslušati kad postane punoljetna. 

- Hej, Emma. Sad je 2020. godina. Uživaš li još uvijek u svom drijemanju? - rekao je tada Chandler.  Noelle je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se fotomontažom smjestila u popularni kafić Central Perk, a televizijskoj teti i tetku odgovorila je u poruci. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Upravo sam se probudila iz najboljeg sna ikad. Sretna 2020. svima. Nadam se da će svima biti ispunjena radošću, smijehom, prijateljima i obitelji. 

Fotografija je u jednom danu dobila 190 tisuća lajkova, a javili su joj se obožavatelji serije iz cijelog svijeta čestitatjući na vrhunskoj fori. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?