ne prestaju stizati pokloni

Mali Bloom primljen u navijače: Članskom iskaznicom nogometnog kluba iznenađena i mama Maja

maja šuput
27.04.2021.
u 20:09

U plavoj kutiji koju je Maja Šuput otvorila pred kamerom, a video potom podijelila u Instagram Storyju, nalazile su se dva nogometna dresa s brojem 1.

Prvorođencu Maje Šuput i Nenada Tatarinova ne prestaju stizati pokloni, a ako ste mislili da ih nakon češlja od 1.600 kuna više ništa ne može iznenaditi, varate se. 

Pjevačica je u ponedjeljak raspakirala još jedan poklon za malenog Blooma, koji je mamu i tatu svojim dolaskom obradovao još sredinom ožujka, piše Tportal.hr

U plavoj kutiji koju je Maja Šuput otvorila pred kamerom, a video potom podijelila u Instagram Storyju, nalazile su se dva nogometna dresa s brojem 1.

Jedan je namijenjen Bloomu i nosi njegovo ime, a drugi je za tatu Nenada Tatarinova.

Foto: Instagram

Uz dresove je stigla i omotica s dvije članske iskaznice, koje Blooma i Nenada ne vode ni na stadion Aldo Drosina u Nenadovoj Puli, ni na Maksimir u Bloomovom rodnom Zagrebu.

'Wow, ovo je iznenađenje', priznala je i sama Maja Šuput poklonom nogometnog kluba i pohvalila se sinovom prvom članskom iskaznicom, koja će Bloomu osigurati ulaz na Rujevicu.

Naime, majice i članske iskaznice poklon su NK Rijeka, u kojemu se prema pisanju Novog lista, nadaju da će dvojac, zajedno s Majom, ubuduće njihov klub moći bodriti s tribina, kad se konačno ublaže korona restrikcije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije