OSUĐUJU JE

Manekenka četiri puta povećala grudi, a sad ih želi smanjiti: 'Muškarci se plaše izaći sa mnom'

Foto: Instagram
1/3
27.10.2020.
u 21:25

Mediji su ranije pisali o nogometašu s kojim je bila u vezi, a koji nije htio javno priznati romansu "zbog njezinih lažnih grudi".

Influencericu i njemačku manekenku Yvonne Bar prati preko milijun i 200 ljudi, a sada je sve pratitelje iznenadila viješću kako razmišlja o smanjenju grudi.

Naime, Yvonne je četiri puta povećavala grudi i potrošila oko 300 tisuća kuna na estetsku kirurgiju i liposukciju.  Podignula je i stražnjicu, a ni botoks joj nije stran.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

No, otkrila je da se muškarci plaše izlaska s njom te da razmišlja o smanjenju grudi. Mediji su ranije pisali o nogometašu s kojim je bila u vezi, a koji nije htio javno priznati romansu "zbog njezinih lažnih grudi".

"Razmišljam o smanjenju grudi u nekom trenu u budućnosti jer me uvijek osuđuju zbog njih i gledaju na krivi način. Gledaju me i ponašaju se prema meni kao da sam bombon, a ne nešto ozbiljno i osjećam se kao da plašim dobre muškarce", rekla je influencerica.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Još jedan razlog je i bol u leđima. Sada joj je želja osnovati obitelj, a misli da je ovo pravi korak na tom putu. 

Iako želi smanjiti grudi, neće odustati od estetskih operacija.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?