'DIJETE TI JE TU'

Manekenka pozirala s kćerkicom pa ju zapljusnuli komentari: 'Nosiš li ti ikad gaćice?'

Foto: Instagram
10.12.2019.
u 20:27

Manekenka Chrissy Teigen je zbog posljednje objave na svom Instagramu doživjela niz uvreda.

Chrissy Teigen, supruga pjevača Johna Legenda koja broji skoro 27 milijuna pratitelja na Instagramu ponovno je izazvala val komentara nakon što je objavila polugolu fotografiju.

Za pratitelje nije sporna njezina golotinja, već prisutnost njezine kćerkice zbog čega su joj prigovorili u više komentara.

- Na setu sam sa svojim stilistom - napisala je Chrissy u šali pored slike, a zatim su njezin profil preplavili kritike.

- Isuse, pokrij se. Kćer ti je ovdje - stoji u komentaru, a drugi se nadovezao i pitao: "Nosiš li ti ikada gaćice?" Chrissy je spremno obranila pratiteljica rekavši da joj nije jasno zašto ju toliko ljudi mrzi zbog slike.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Ovo je prekrasno. Naše kćeri bi trebale učiti voljeti svoje tijelo, a ne skrivati ga! P.S. Donje rublje je neudobno! - napisala je o manekenki, a druga pratiteljica je poručila: "Da imam tijelo poput tvog, nikad ne bih nosila odjeću". Inače, njezin suprug John Legend je po izboru časopisa "People" proglašen najseksi muškarcem u 2019. godini.

- Kad sam čuo novost bio sam vrlo uzbuđen, ali istodobno i pomalo uplašen jer je to velik pritisak. Ponijet ću titulu. Sada će me svi gledati pod povećalom da bi ustanovili jesam li uistinu dovoljno seksi za takvo nešto. Usput, izabran sam nakon Idrisa Elbe, što nije pošteno i nije mi baš simpatično - objasnio je pjevač u šali za medije nakon odluke časopisa.

John i Chrissy u braku su od 2013. godine, a uz kći Lunu Simone imaju i sina Milesa Theodorea.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?