SUPRUG I SINOVI

Marija Husar Rimac (45) raznježila obiteljskom fotkom, odmah joj se javila Nina Badrić

Instagram
30.03.2021.
u 21:55

Na društvenim mrežama podijelila je fotografiju supruga Vjekoslava Rimca sa starijim sinom Ivanom i bebom Nikom, a kao što je vidljivo na fotografiji, obitelj uživa u svakom zajedničkom trenutku.

Pjevačica Marija Husar Rimac prije početkom je veljače na svijet je donijela sina. Marija je zdravog dječaka rodila u 46. godini života, a iako se od rođenja prinove nije puno oglašavala na društvenim mrežama osim kada je otkrila ime sina, sada se pohvalila preslatkom obiteljskom fotografijom.

Na društvenim mrežama podijelila je fotografiju supruga Vjekoslava Rimca sa starijim sinom Ivanom i bebom Nikom, a kao što je vidljivo na fotografiji, obitelj uživa u svakom zajedničkom trenutku.  "Moji dečki", napisala je Marija ispod fotke. 

U komentarima se odmah javila i kuma, Nina Badrić:  - To ja zovem pravi frajeri, svu trojicu. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Brojne poznate osobe oduševile su se prizorom, poput Martine Tomčić, Minee, Semente Rajhard, Nataše Janjić Medančić, Ljupke Gojić Mikić, Ane Gruice Uglešić, Ivane Plechinger, Anje Šovagović Despot, itd.  Pjevačica i njezin suprug Vjeko Rimac vijest o trudnoći su objavila u listopadu prošle godine i rekla su tada kako je ova trudnoća dar od Boga. Par ima starijeg sina Ivana koji se zasigurno najviše veseli što je postao stariji brat i nestrpljivo očekuje dolazak brata kući.

- Mogu samo reći da je to Božje čudo! No, možda ima nešto i u tome da se ovakve lijepe stvari dogode kada se čovjek opusti i ne razmišlja. Naš sin Ivan je već dulje želio brata. Posljednji put je to rekao kada smo bili u Međugorju na dočeku Nove 2020. Ondje žive Ivanove krsne kume i mi gotovo svaku novu godinu ondje dočekamo. S nama je bila i moja prijateljica i kuma Silvija, koja ima dvoje male djece. Šetali smo i Ivan je poželio gurati kolica. I tada mi je rekao: 'Mama, ja bih želio jednog malog bracu'. Na to sam se nasmijala i rekla mu: 'I ja bih željela isto. Moli se Bogu, on uslišava dječje molitve'. I evo, iduće godine u veljači nam stiže braco - ispričala je Marija u listopadu za Gloriju.

Sve do zadnjeg tjedna pred porod pjevačica je bila dosta aktivna, pa je tako tik pred porod u glazbenom studiju snimila s Matijom Dedićem i nove pjesme.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije