koncert

Massimo Savić 14. kolovoza u Međugorju

Massimo Savic
07.07.2016.
u 09:56

Massimo će istinskim glazbenim sladokuscima priuštiti glazbeno putovanje pod hercegovačkim nebom, uz pregršt hitova poput "Suze nam stale na put", "Iz jednog pogleda", "Zar više nema nas", pa do kultnih, starih pjesama "Stranac u noći", "Sjaj u tami", "Gracija"…

Hrvatski pjevač Massimo Savić nastupit će 14. kolovoza u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju, u organizaciji agencije PRimera.

"Koncertom Massima, koji već dugi niz godina kontinuirano osvaja srca publike, nastavljamo niz ljetnih koncerata nekih od najvećih glazbenih zvijezda na ovom prostoru. Ranijih godina su održani rasprodani  koncerti Nine Badrić i Josipe Lisac", priopćili su iz agencije PRimera.

Massimo će istinskim glazbenim sladokuscima priuštiti glazbeno putovanje pod hercegovačkim nebom, uz pregršt hitova poput "Suze nam stale na put", "Iz jednog pogleda", "Zar više nema nas", pa do kultnih, starih  pjesama "Stranac u noći", "Sjaj u tami", "Gracija"…

Za najbrže fanove za nekoliko dana će biti pušten ograničen broj ulaznica po nižim cijenama - 15 KM za tribine i 20 KM za VIP ulaznice, prenosi Fena.

"Kupovina ulaznica u pretprodaji bit će moguća na recepciji Herceg etno sela kod Međugorja, u Mostaru na info pultu Mepas Mall-a, kao i preko sustava kupikartu.ba. Sve novosti vezane za koncert pratite na facebook stranici @PRimera.Mostar", poručuju organizatori.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije