PODIJELIO DOJMOVE

Mate Bulić otkrio je kako se osjeća nakon što su Vatreni slavili uz pjesmu 'Moja Hercegovina'

mate bulić
Tomislav Miletic/PIXSELL
15.11.2021.
u 19:23

Legendarni glazbenik Mate Bulić trenutačno se još uvijek oporavlja nakon što se u prosincu 2020. zarazio koronavirusom, no kazao nam je kako je presretan zbog pobjede reprezentacije.

Hrvatska nogometna reprezentacija bit će među reprezentacijama koje će 2022. igrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru, nakon što je u nedjelju na Poljudu svladala Rusiju sa 1-0.  Nakon fantastične pobjede na terenu i tribinama počelo je slavlje. Cijelo vrijeme vladala je odlična atmosfera, sve je bilo puno pozitivne energije. Jedna od pjesama koja se zaorila Poljudom bila je i 'Moja Hercegovina' Mate Bulića, te je posebno razdragala i publiku i Vatrene. 

Legendarni glazbenik Mate Bulić trenutačno se još uvijek oporavlja nakon što se u prosincu 2020. zarazio koronavirusom, no kazao nam je kako je presretan zbog pobjede reprezentacije. 

- Gledao sam utakmicu. Osjećao sam se kao pravi ponosni Hrvat. Ponosan sam na našu reprezentaciju, snažnu ekipu, mislim, kao i svi jučer koji su gledali, jer su pravi navijači napokon došli na svoje. Ovo je bila ključna utakmica. Jedna ruska reprezentacija prešla je centar dva puta i to sve govori - kazao je Bulić.

Dodao je i da zna da su dečki slavili uz njegovu pjesmu.

-  Pa, hvala Bogu - rekao je, te dodao da je to jedna od ključnih pjesama u njegovom repertoaru ili opusu. 

- Ona je uvijek prikladna u bilo kojem društvu i bilo kojem vrijeme zato što je to stvarno dobra pjesma - dodaje i nastavlja: 

- Te emocije, to je stvarno jučer bilo nešto posebno kod svih nas koji smo pratili utakmicu koji smo pravi navijači i prema tome meni je posebno drago što su slušali moju pjesmu i hvala dečkima što su pjevali moju pjesmu. Mate je naglasio i da su on i izbornik Zlatko Dalić već 35 godina prijatelji. 

- Znamo se još otkad je počeo igrati za Hajduk.  Vatrenima je poručio da u ovih godinu dana sada poslože kockice.  - Ja znam da imamo abnormalnog potencijala, prema tome, to se sada samo treba posložiti  - rekao je.  Otkrio je i kako se danas osjeća, nakon što je prebolio koronavirus. 

- Ja sam u bolnici završio u prosincu 2020., a na kućnu njegu sam poslan u osmom mjesecu ove godine, ali eto, hvala Bogu sve je ok i sad polako stajem na noge.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?