Mami uzdahe

Megan Fox (34) obožavatelje počastila zanimljivom fotografijom

megan fox
08.05.2021.
u 14:59

Holivudska glumica Megan Fox (34) nepogrešivo je više puta proglašena jednom od najljepših žena na svijetu. Na svom Instagramu objavila je fotografiju koja je prikupila više od milijun lajkova, ali na istoj je zabranila komentare. Naime, pozirala je u prozirnoj, crnoj majici ispod koje ne nosi grudnjak, a objavu je potpisala "naopačke" i poručila: "Slučaj zamjene identiteta".

Osim vrućeg izdanja koje je definitivno privuklo pažnju, primjećuje se da glumica već neko vrijeme isključuje komentare ispod svojih objava, a tome se razlog još uvijek ne zna.

Sredinom prošle godine mnoge je iznenadila vijest da je glumica Megan Fox (34) napustila supruga Briana Austina Greena s kojim ima tri sina. Megan se ludo zaljubila u 30-godišnjeg američkog repera i glumca Machine Gun Kellyja i upoznali su se na setu filma ‘Midnight In The Switchgrass’ i od tada su nerazdvojni.

- Putovanje će vjerojatno biti opasno, ali nema odredišta bez njega - napisali je Megan na Instagramu za Valentinovo gdje je podijelila njihovu zajedničku fotografiju, a Machine je za Valentinovo uz sliku na kojoj je s glumicom otkrio: Nosim tvoju krv oko vrata. 

Njezina afera jako je pogodila Briana Austina Greena koji nije ni slutio koliko se njegova supruga na setu zbližila s kolegom i kad mu je sve razotkrila bio je jako povrijeđen i javno je to priznao.

  - Rekla je da se vratila kao potpuno druga osoba, da je na snimanju shvatila kako joj sloboda godi i kako bi željela prekinuti sve. Bio sam ljut i šokiran, no pokušao sam ostati pribran jer nije ona kriva što su joj se pojavili ti osjećaji. Na koncu, ipak je bila potpuno iskrena sa mnom - izjavio je Green. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije