PONOSNI RODITELJI

Meghan i Harry napokon pokazali bebu!

Foto: PA/Pixsell
1/3
08.05.2019.
u 14:04

Podsjetimo, beba je rođena u ponedjeljak u 5,26 sati i ima 3,3 kg. "Vojvoda od Sussexa bio je nazočan pri porodu", kazala je Buckinghamska palača. Uz njih u njihovu domu Frogmore Cottage na imanju Windsor bila je i Meghanina majka Doria Ragland.

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa odlučili su predstaviti novorođenog sina javnosti. 

Riječ je o preslatkom malom dječaku kojem još nisu otkrili ime. 

Foto: PA/Pixsell

Podsjetimo, beba je rođena u ponedjeljak u 5.26 sati i ima 3,3 kg. "Vojvoda od Sussexa bio je nazočan pri porodu", kazala je Buckinghamska palača. Uz njih u njihovom domu Frogmore Cottage na imanju Windsor bila je i Meghanina majka Doria Ragland. Palača je objavila da su kraljica i drugi članovi kraljevske obitelji presretni zbog novosti. Najbolje želje paru uputila je premijerka Theresa May, kao i šef laburista Jeremy Corbyn. 

Beba je sedma u nasljednom redu za britansku krunu i, koliko je poznato, prva osoba miješane rase na tako visokoj poziciji u povijesti britanske kraljevske obitelji. Harry, 34-godišnji unuk kraljice Elizabete i 37-godišnja Meghan, bivša glumica iz SAD-a, vjenčali su se u svibnju prošle godine.  Novorođena beba bit će osmo praunuče 93-godišnje britanske kraljice i mogla bi imati dvojno, britansko i američko državljanstvo u skladu s pravilima o državljanstvu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?