DRASTIČNA ODLUKA

Meghan i Harry odstupaju s kraljevskih dužnosti: 'Bit ćemo financijski neovisni'

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
08.01.2020.
u 20:48

Princ Harry i njegova supruga Meghan život sa sinom nastavit će na relaciji Ujedinjeno Kraljevstvo - Kanada.

Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa odlučili su se na veliku promjenu u životu. Naime, Meghan i Harry odstupaju s dužnosti starijih članova kraljevske obitelji i postaju financijski neovisni. O životnoj prekretnici javnost su obavijestili službenim priopćenjem, javlja Daily Mail.

- Nakon višemjesečnih razmišljanja i internih rasprava odlučili smo se ove godine za tranziciju u započinjanju nove progresivne uloge u ovoj instituciji.  Namjeravamo odstupiti kao 'stariji članovi' Kraljevske obitelji i raditi na tome da postanemo financijski neovisni, a pritom nastavljamo u potpunosti podržavati Njezino Veličanstvo Kraljicu. Vašim se poticajima, naročito tijekom posljednjih nekoliko godina, osjećamo spremno za nove prilagodbe - poručili su Meghan i Harry. Otkrili su i kako će život sa sinom nastaviti na relaciji Ujedinjeno Kraljevstvo - Kanada.

- Sada planiramo uravnotežiti svoje vrijeme između Ujedinjenog Kraljevstva i Sjeverne Amerike, nastavljajući poštivati ​​našu dužnost prema kraljici, zajednici i našim zaštitnicima. Ova zemljopisna ravnoteža omogućit će nam da odgojimo svog sina uvažavajući kraljevsku tradiciju u kojoj se rodio, a također će pružiti našoj obitelji prostor da se usredotoči na sljedeće poglavlje, uključujući pokretanje našeg novog dobrotvornog entiteta - poručili su. Najavili su i nove projekte u koje će biti uključeni svi članovi kraljevske obitelji. - Radujemo se što ćemo s vremenom podijeliti sve detalje ovog uzbudljivog sljedećeg koraka jer nastavljamo suradnju s Njenim Veličanstvom Kraljicom, Princom od Walesa, vojvodom od Cambridgea i svim relevantnim stranama. Do tada, prihvatite našu najiskreniju zahvalnost za vašu stalnu podršku - zaključili su Meghan i Harry.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije