dosadilo im 'zlostavljanje'

Meghan i Harryju prekipjelo, povlače se s društvenih mreža

Pixsell
12.01.2021.
u 18:48

Nakon što su još prošle godine najavili 'rat' britanskim tabloidima, koje su optužili za iskrivljena i lažna svjedočanstva, Meghan Markle (38)  i princ Harry išli su korak dalje. Daily Mail piše kako su se sada odlučili povući s društvenih mreža.

Meghan i Harry odbacuju društvene mreže privatno i profesionalno. Ne planiraju koristiti platforme poput Instagrama, Twittera i Facebooka u svojoj neprofitnoj organizaciji 'Archewell Foundation' u sklopu koje su nedavno pokrenuli i podcast za Spotify, prenosi 24sata.hr. 

Britanski mediji prenose kako su rekli da nemaju namjeru ponovno ih početi koristiti pod svojim imenima. Meghan je već ranije rekla kako joj je teško zbog 'napada' putem društvenih mreža, a sada im je dosadilo 'zlostavljanje' putem društvenih mreža.

Par je na meti kritika i zbog činjenice što su otišli iz Kraljevske obitelji zbog želje za privatnošću, a sada se sami stavljaju u središte pozornosti.

Odbacivanje društvenih mreža Harry i Meghan tumače kao dio njihove 'nove uloge' u Sjedinjenim Američkim Državama'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije