KRIVI POTEZI

Meghan je opet pala na ispitu kod Britanaca, bijesnu su na nju zbog ovoga

Foto: Reuters/Pixsell
1/2
30.07.2019.
u 17:50

Meghan je uredila rujansko izdanje britanskog Vogue a Britanci Nije dugo trebalo i Britanci su joj brzo pronašli zamjerke, a prvo što im se nije svidjelo je što na naslovnici nema kraljice Elizabete.

Meghan Markle nikako da se svidi britanskoj javnosti, u svakom njenom potezu pronalaze greške pa su tako sada bijesni zbog toga što je uređivala  britansko izdanje Vogue koje na kioske stiže u rujnu. 

Vojvotkinja od Sussexa odbila je ideju da ona krasi naslovnicu magazina te je odabrala 15 žena kojima se ona divi i to su žene iz svijeta filma, mode i tehnologije. Nije dugo trebalo i Britanci su pronašli zamjerke Meghan, a prvo  što im se nije svidjelo je što na naslovnici nema kraljice Elizabete. 

Nije im jasno kako se kraljica ne nalazi na popisu žena koje mijenjaju svijet. Zatim su joj prigovorili što na naslovnicu nije stavila nijednu ženu iz područja zdravstva, a s obzirom da je nekoliko mjeseci bila zauzeta poslom uređivanja Vogue mnogi smatraju kako je zbog toga zanemarila svoje kraljevske obveze. 

Smeta ih što se ponaša kao da je i dalje hollywoodska zvijezda, a ne članica kraljevske obitelji i poručuju joj kako ona mora raditi za narod. 

Smatraju i kako je pokazala svoj politički stav time što je za Vogue napravila intervju s Michelle Obamom i što je na naslovnicu stavila premijerka Novog Zelanda Jacinda Ardern, a poznato je kako članovi kraljevske obitelji nemaju pravo pokazivati naklonost prema političkim opcijama. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije