na 'baby shower'

Meghan je tajno otišla u New York: Našla se s prijateljicama

Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS/PIXSELL
1/2
21.02.2019.
u 07:49

Darivanje je bilo u hotelu na Upper East Sideu u New Yorku, a prisustvovalo je 15 njezinih najbližih prijatelja. Ipak, Osim toga, Meghan je bila i u shoppingu.

Vojvotkinja Meghan Markle (37) 'pobjegla' je u New York na 'baby shower' koji su joj priredile prijateljice. To je zabava koja se organizira uoči rođenja djeteta, a najpopularnija je upravo u Americi. Ipak, pravila kraljevske obitelji tome se protive.

Za ovo putovanje nije nitko znao, a Meghan su paparazzi ulovili u noćnim satima kako šeta gradom. Mislila je da ju nitko neće primijetiti jer je obukla crni kaput s potpisom Victorije Beckham, stavila kapu na glavu, a lice je prekrila kosom, piše Daily Mail. 

Slobodno vrijeme prije rođenja djeteta vojvotkinja je htjela provesti sa svojim prijateljicama iz Amerike, a uz nju je cijelo vrijeme bio zaštitar. Krenula je na put dan nakon Valentinova, koje je provela sa svojim suprugom princom Harryjem (34).

Darivanje je bilo u hotelu na Upper East Sideu u New Yorku, a prisustvovalo je 15 njezinih najbližih prijatelja. Ipak, Osim toga, Meghan je bila i u shoppingu, prenosi 24sata.hr.

- Putovanje je idealna prilika da Meghan provede vrijeme s prijateljima u gradu koji voli. Ovo je posljednji put da će ju vidjeti prije nego rodi dijete - rekao je prijatelj za medije. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije