PRVA IZJAVA

Meghan Markle se oglasila o zabrani da bude na sastanku

Profimedia
14.01.2020.
u 20:22

Vojvotkinja od Sussexa je u Kanadi gdje traži kuću za sebe i Harryja.

Vojvotkinja od Sussexa poslala je danas priopćenje u kojem negira da joj je bilo zabranjeno sudjelovanje na kriznom sastanku s kraljicom Elizabetom.

Glasnogovornik princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle u izjavi piše kako su vojvoda i vojvotkinja zaključili da prisustvo vojvotkinje na ovom sastanku nije nužno i zato se ona nije pojavila u Sandringhama, a ne zato što je kraljica to zabranila.

Naime, britanski mediji pisali su kako je kraljica zabranila Meghan da se uključi u razgovor jer je strahovala kako bi još netko mogao slušati i prenijeti to medijima.

Meghan i Harry većinu prosinca  i dio siječnja proveli su u Kanadi, a zbog obveza su se nedavno vratili u London. Harry je još uvijek u Londonu dok je Meghan požurila natrag u Kanadu gdje je ostao njihov osmomjesečni sin Archie. Meghan je odlučna u tome da svoje obiteljsko gnijezdo grade u Kanadi i već je počela tražiti obiteljske kuće u Torontu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije