POVRATAK NA PRISAVLJE

Mila Horvat vraća se na HRT, otkriveno je i u kojoj ulozi ćemo uskoro gledati voditeljicu

15.09.2022.
u 15:55

Svoju televizijsku karijeru Mila je započela na HRT-u gdje je dugo vremena bila dio redakcije "Dobro jutro, Hrvatska", a s Prisavlja je otišla nakon 13 godina i prešla je tada na Arenu Sport

Voditeljica Mila Horvat vraća se pred kamere HRT-a, ali ne u ulozi voditelji nego kao jedna od natjecateljica showa "Zvijezde pjevaju". Kako neslužbeno doznajemo Mili će mentorica u showu biti pjevačica Lara Antić Prskalo koja ima iskustva s mentorstvom u "Zvijezde pjevaju" i već se natjecala s Antunom Ponošom i Ivanom Šarićem.

Mila pak ima iskustva sudjelovanja u HRT-ovim showovima jer je bila i natjecateljica u "Plesu sa zvijezdama" 2010. godine i došla je do finala s partnerom Robertom Schubertom. Kakav će rezultat ostvariti u showu u kojem će natjecatelji pokazati svoje vokalne sposobnosti saznat ćemo uskoro kada se emisija počne emitirati u programu HRT-a. Svoju televizijsku karijeru Mila je započela na HRT-u gdje je dugo vremena bila dio redakcije "Dobro jutro, Hrvatska", a s Prisavlja je otišla nakon 13 godina i prešla je tada na Arenu Sport. 

- Odlazim s Hrvatske radiotelevizije i to je odluka koja nije bila jednostavna, ali je u skladu s mojim prioritetima. Odlučila sam napraviti značajne i potrebne promjene u svojemu životu. Odlazim ispunjena, mirna, zadovoljna i ponosna na sve što sam napravila. Želim zahvaliti Hrvatskoj radioteleviziji te svim kolegama i suradnicima u kući i izvan nje na dugogodišnjoj suradnji. Sasvim sigurno, bilo je to jedno veliko životno iskustvo! Hvala i svim gledateljima na povjerenju i praćenju kroz godine - izjavila je kada je napuštala HRT.  Nedavno je prvi put javno progovorila i o svom ljubavnom životu kada je dala intervju za Story

- Mogu jedino reći da nisam sama, dugo sam već sa svojim partnerom. On je stranac, Španjolac. Potpuno slučajan susret koji je potrajao sve do danas. Odgovara mi jer uz njega mogu biti svoja, gajimo jednake vrijednosti, imamo isti način života i poglede na život. Kad smo se upoznali, nije znao tko sam, što je bilo presudno' - rekla je Mila. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije