OTVORILA SE

Milijana otkrila sve detalje veze: 'Bila sam u kući u kojoj je živio sa ženom'

youtube
29.04.2019.
u 14:45

Otkrila joj je da je veza započela jer je on bio u lošim odnosima sa ženom, a jednom je čak bila i u njegovoj kući u kojoj je živio sa ženom.

Sudionica reality showa 'Parovi', Milijana Bogdanović priznala je svojoj cimerici da je bila u vezi s oženjenim muškarcem, što je čak priznala njegovoj ženi. 

Otkrila joj je da je veza započela jer je on bio u lošim odnosima sa ženom, a jednom je čak bila i u njegovoj kući u kojoj je živio sa ženom. Jednom ga je navodno i gađala mobitelom, promašila i pogodila zid. Kada se mobitel razbio, on joj je rekao da će joj kupiti drugi i da se ne živcira. Milijana je kazala da nikada nije financijski iskorištavala svoje ljubavnike, iako je bila u dobrim odnosima s utjecajnim ljudima. 

Kada su prekinuli, isprintala je sve njihove zajedničke fotografije, stavila ih u kuvertu i poslala njegovoj ženi. On je navodno imao odraslu djecu. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije