POZNATI GLUMAC

Miljenik publike suočen s teškom optužbom da je zlostavljao bivšu

19.09.2017.
u 12:45

Ryana Phillippea bivša djevojka Elsi Hewitt optužila je za zlostavljanje. Ona tvrdi da ju je glumac pijan gurnuo niz stepenice i vrijeđao i traži milijun dolara odštete.

Ryan Phillippe, glumac i bivši suprug glumice Reese Witherspoon suočava se s teškim optužbama. Glumac je, prenosi TMZ,  zlostavljao i pretukao svoju djevojku Elsie Hewitt.

Veliki miljenik ženske publike, kojeg su proslavile uloge u filmovima 'Znam što si radila prošlog ljeta' i 'Okrutne namjere', napao je Elsie kada je u srpnju došla po svoje stvari u njegov stan. Zatekla je pijanog Ryana i pokušala je razgovarati s njim, no on je to odbio i nasrnuo je na Elsie. Zgrabio ju je za ramena i bacio niz stepenice i cijelo vrijeme ju je vrijeđao.

Zatražila je liječničku pomoć i sve prijavila policiji i podigla tužbu u kojoj od bivšeg traži milijun dolara za nanesene duševne boli i fizički napad.  Elsie također tvrdi da je glumac teški ovisnik o drogama. Ryan ima svoju stranu priče i tvrdi da je ovdje riječ o osveti i da mu bivša želi smjestiti i proglasiti ga nasilnikom jer ju je ostavio. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije