POVUKLA SE IZ JAVNOSTI

Mirna Berend iskreno: Ucjenjivali su me da im budem ljubavnica

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/3
20.01.2019.
u 12:25

Voditeljica je u intervju za RTL-ov Exkluziv otvoreno pričala o najtežim periodima u privatnom životu, ali i tome s kakvim problemima se susretala tijekom karijere.

Nakon dugo izbivanja iz javnosti voditeljica Mirna Berend dala je intervju za RTL-ov Exkluziv. 

Iskreno je Berend progovorila o teškim životnim periodima, gubitku djeteta, o kolekciji nakita koji je osmislila te kozmetici koju radi, a pričala je iskreno i s kakvim se problemima i nemoralnim ponudama susretala tijekom voditeljske karijere.

Berend je u intervju ispričala kako je godinama živjela s ocem koji je bolovao od Alzheimera i  godinama nije znao tko je ona, a najbolnije iskustvo bio joj je gubitak djeteta. 

- Čini mi se da kako mi nije bilo dozvoljeno biti majka jednom djetetu jer ja poznajem sebe i svoju beskrajnu ljubav te bih zasigurno bila fokusirana na svoju obitelj pa tako i  na dijete - kaže Mirna.

I kroz karijeru je naišla na brojne probleme.

- Nema onog koji me nije zeznuo. Oni koji me nisu mogli imati, koji su htjeli biti na mom radnom mjestu, koji su me ucjenjivali da budem njihova ljubavnica - ispričala je iskreno.  

Mirna je mir i sreću sada pronašla u rodnoj Petrinji gdje je kupila kuću i ima svoj vrt i posvetila se izradi nakita i kozmetike.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije