manekenka sofija

Mislili su da ljubi Rebića, ali trudna je s njegovim srpskim kolegom

Instagram
24.06.2020.
u 19:19

Srpska manekenka Sofija Milošević u vezi je s nogometašem Lukom Jovićem od ljeta prošle godine, a u ožujku je objavila da je trudna. Lijepa manekenka na Instagramu je sada pokazala kako joj izgleda trbuh.  Objavila je fotografiju na kojoj leži u seksi bijelom donjem rublju, a trudnički trbuščić joj se zasad ne nazire previše.  

"Dobro jutro, prelijepi ljudi", napisala je uz fotku.  

Sofija i Jović prije nekoliko mjeseci izazvali su veliki skandal kad se doznalo da je nogometaš pobjegao iz karantene u Madridu i došao u Beograd na proslavu njenog rođendana. Zbog situacije s koronavirusom, Luku je prozvala i srpska premijerka Ana Brnabić te predsjednik Aleksandar Vučić nakon što se oglušio na molbu srpskih vlasti da se ne vraća iz zemalja pogođenih koronavirusom.

- Želim mu vrlo jasno i glasno poručiti da su nam životi srpskog naroda neusporedivo važniji od njegovih milijuna - rekao mu je Vučić, a Jović je za medije izjavio:  "Jako mi je žao što neki ljudi nisu napravili posao kako treba i dali mi prave instrukcije kako da se ponašam tijekom izolacije." Podsjetimo, zanosna Srpkinja bila je zaručena za Filipa Živojinovića, sinom folk-zvijezde Lepe Brene, a povezivalo je se s brojnim sportašima, među kojima i s našim Antom Rebićem, ali kako su pisali brojni mediji, Ante nije bio zainteresiran.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije