PRIZNAO U KNJIZI

Mislio je da ima gripu: Glumac popularne serije otkrio da ima HIV

PA/Pixsell
22.09.2019.
u 15:45

Glumac jedne od najpopularnijih serija na Netflixu "Queer Eye" koju prate i brojni Hrvati obznanio je u svojoj knjizi kako boluje od HIV-a.

Usvojim memoarima, glumac popularne Netflix serije "Queer Eye" Jonathan Van Ness otkriva kako boluje od HIV-a. U njima raspravlja o svojoj dijagnozi te svim iskustvima zlouporabe droge i drugih nepromišljenih ponašanja koji su mu narušili zdravlje.

Bradati 32-godišnjak koji je na dodjeli Emmyja prošetao u raskošnoj haljini piše kako se na razne načine borio s okolinom dok se pokušao oduprijeti svom ženskom identitetu. Naime, bio je prva muška navijačica u svojoj srednjoj školi, a zbog toga su ga tijekom nastupa mnogi gađali bocama.

Preskočio je zadnju godinu srednje škole i ranije započeo studiranje na Sveučilištu u Arizoni, gdje je džeparac uglavnom trošio na kokain, a da ne bi majku tražio još novaca, bio je online escort. Nastavno na to, izgubio je pravo studiranja i otišao u Los Angeles gdje je stekao certifikat za kozmetičara. Međutim, njegova ovisnost se tamo pogoršala, a počeo je konzumirati i metamfetamin.

Priznaje tako da je bio na rehabilitaciji čak dva puta, ali da je nakon njih iznova pokleknuo drogama. Kao 25-godišnjak onesvijestio se u salonu gdje je radio, a sljedeći dan je posjetio zdravstveni centar Planned Parenthood da provjeri simptome gripe, a umjesto toga saznao da je HIV pozitivan.

Otada, Van Ness se opisuje kao "član prelijepe HIV pozitivne zajednice". Odbacio je teške droge, ali prema pisanjima američkih medija kaže da ponekad još pije i uzima marihuanu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije