Legendarni glazbenik

Mišo u emotivnoj porucio otkrio tko je po njemu spasio Hrvatsku

miso kovac
Tomislav Miletic/Pixell
22.08.2020.
u 11:40

"Dobro je, zdrav sam. Nego svako toliko idem na kontrolne preglede, zato sam par dana bio u bolnici", rekla je legenda za Jutarnji i nastavila:

"Za mene nema zabranjenih tema, pa to nije ni zdravlje ni smrt. Smrt je za svakoga. I za Olivera i za Arsena i za Rajka i za mene. Žao mi je što su ti ljudi otišli. Naravno, kao ocu, najžalosnije mi je što je otišao moj sin Edi. Fizički mi Edi fali do bola, međutim on je uvijek sa mnom, svaki dan, svaki sat, u mojoj duši".

Dodao je da je uvijek kraj njega.

"Ja znam da ne možeš biti gospodar vlastitom životu, da je dio svakog života i smrt. Zadnje je došla Rajku, poginuo je u autu, a bio je miran, drag, veliki muzičar. Ali, to je tako. Smrt ne može nitko spriječiti. Ja sam je dosad tri puta izbjegao, a najbliže sam joj bio kad sam imao infarkt.

Spasili su me u zadnji čas, a kada sam otvorio oči u bolnici, iznad mene i mog kreveta je stajao momak koji me poljubio u čelo i rekao mi: ‘Mišo, ja u životu imam samo Isusa i vas'. Onda je otišao, a ja sam poslije doznao da je momak isusovac", priča Mišo, kojeg, zbog nedavnog boravka u bolnici i epidemioloških mjera propisanih zbog korona virusa, na sam njegov rođendan nitko nije ove godine poljubio, ali mu je došao čestitati ministar zdravstva Vili Beroš.

"Je, drag momak! Skroman, moj Dalmatinac. Rekao sam mu: 'Vili, budi ponosan, ti si spasio Hrvatsku od korone! Nastavi tako kako radiš, drži do sebe, uvijek stoji iza onog što kažeš'. Pratim ja to s tom koronom i vidim da zahvaljujući Viliju i našoj ekipi Hrvatska ima najmanje smrti na svijetu. Ima, jasno, i ovih koji mu prigovaraju, uvijek će ih biti, to je tako. Evo, ovo što sad Austrija radi, da tjera ljude da se iz Hrvatske vrate s odmora, to je čista ljubomora. I to sam objasnio Viliju, koji mi se čini kao baš super čovjek", otkriva Mišo, o čijem se zdravlju, naravno, brine i njegova voljena supruga Lidija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije