Massimo Savić:

Mnoge supruge se zbog mene razvode od muževa

Massimo i Klapa Cambi
Foto: PR članak
Autori: 24 sata, Agencija
28.01.2015.
u 12:17

Vječiti romantik, pjevač izaziva ljubomoru jer je pažljiv i nježan prema supruzi. Uvijek joj, kaže, pridrži kaput i otvori vrata automobila. Te su geste, kaže, važne

Prije koncerta patim od kompulzivno-opsesivnog poremećaja. Sva odjeća mora biti poredana točno onako kako sam zamislio: cipele, remen, hlače, košulja, sako, kravata, govori o svom ritualu uoči nastupa pjevač Massimo Savić (52). - Prostorija mora biti hladna jer mi je uvijek prije koncerta jako vruće, pa mi se čini da imam temperaturu, a zapravo je riječ o običnom stresu - kaže Savić, koji će i ove godine tradicionalno imati veliki koncert povodom Dana zaljubljenih - Valentinova. Veliki šarmer i džentlmen kaže da je zbog svojeg skladnog odnosa sa suprugom Eni (50) imao problema s prijateljima. - Kad vide kako se ophodim prema mojoj Enici, žene mojih prijatelja polude od ljutnje na svoje muževe, pa su se zbog nas neki od njih i razvodili. Nikad joj ne zaboravim pridržati kaput, otvoriti vrata restorana ili automobila - kaže pjevač, kojega publika doživljava kao velikog romantičara. - Takve geste u braku i ljubavi su jako važne. Volim pokazati ženi da je cijenim i poštujem te da uživam u njezinoj ženstvenosti. Mislim da nam svima nedostaje takve pažnje u svakodnevnom životu i zato bih volio podsjetiti ljude da je to potrebno za skladni odnos - smatra Savić, kojega prijatelji u šali zovu “vlasnikom Valentinova”. On je tim nadimkom počašćen. - Ponosan sam na taj nadimak, iako baš taj dan provodim radno pa nemam vremena kupiti supruzi i kćeri darove. To nadoknadim idući dan, iako nam darovi nisu bitni. Mislim da je puno važnija neka lijepa gesta - zaključio je Massimo.

Ključne riječi

Komentara 2

CF
cfzr
18:25 28.01.2015.

E moj papučaru.

MA
maxxxx
18:18 28.01.2015.

kad ga vide postaju lezbijke

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije