SPICE GIRLS

Najpopularnija ženska grupa za povratak na scenu dobit će nevjerojatnu cifru!

02.02.2018.
u 12:53

Spajsice ipak neće ići na novu turneju, nego će biti sutkinje u kineskom talent showu, sudjelovat će u novom televizijskom showu u Velikoj Britaniji

Premda se to donedavno činilo nemogućim, najpopularniji ženski bend u povijesti - Spice Girls, vratit će se u punom sastavu ove godine! Kako piše The Sun, na povratak je pristala i Victoria Beckham, no obećano joj je kako neće uopće morati pjevati, nego samo biti dio projekta. 

Spajsice ipak neće ići na novu turneju, nego će biti sutkinje u kineskom talent showu, sudjelovat će u novom televizijskom showu u Velikoj Britaniji, a izdat će i kompilaciju najvećih hitova. Za te projekte će svaka od njih dobiti nevjerojatnih 10 milijuna funti ( 85 milijuna kuna).

Premda je Victoria Beckham (43) kazala kako više ne želi imati ikakve veze sa Spice Girls, na povratak u grupu natjerali su je dugovi. Njeno modno carstvo lani je imalo gubitak od čak 8,4 milijuna funti, iako joj je pomogao i suprug David.

Emma Bunton postala je jedna od najpoznatijih britanskih radio DJ-eva, a njena emisija na postaji Heart FM rado je slušana svakog vikenda. Geri Horner postala je televizijska voditeljica. Na BBC-u svake subote vodi zabavnu emisiju "All Together Now". Nedavno razvedena Mel B postala je sutkinja na talent showima u Velikoj Britaniji i Americi, a Mel C je jedina ostala u glazbi.

Posljednji album "Version Of Me" izašao joj je 2016. godine. Podsjetimo, Spice Girls su djelovale od 1996. do 2000. godine, a u tom periodu prodale su čak 85 milijuna albuma, te su još uvijek najprodavanija ženska grupa u Velikoj Britaniji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije