GORDON THOMSON

Najpoznatiji TV homofob u 73. priznao da je homoseksualac!

27.09.2017.
u 15:42

– U vrijeme kad sam odrastao, biti homoseksualac bilo je jednako zločinu, a kasnije se to klasificiralo kao psihička bolest. Imao sam nedostatak samopouzdanja i zbog toga nikad nisam imao uspješne veze – kazao je Thomson

Sredinom osamdesetih glumeći beskrupuloznog homofoba Adama Carringtona bio je jedan od najpoznatijih televizijskih negativaca. Stoga je mnoge iznenadila vijest kako je 73-godišnji glumac Gordon Thomson homoseksualac. Glumac je to priznao u razgovoru za Daily Beast. 

Kanadski glumac u intervjuu je istaknuo kako nikad nije to posebno isticao jer je pretpostavljao da ljudi znaju. – U vrijeme kad sam odrastao, biti homoseksualac bilo je jednako zločinu, a kasnije se to klasificiralo kao psihička bolest. Imao sam nedostatak samopouzdanja i zbog toga nikad nisam imao uspješne veze – kazao je Thomson i rekao da mu nije bilo lako, ali da je uloga homofobnog Adama bila kao i sve druge uloge koje nisu predstavljale njegova osobna shvaćanja.

– Dinastiju su većinom gledale žene, a one su mahom bile zaljubljene u Adama. Sjetite se samo kakva je histerija tada vladala nakon pojave AIDS-a. Rock Hudson priznao je da je gay tek kad je obolio, a njegov poljubac s Lindom Evans bio je glavna tema – kazao je Thomson.

Glumac se prisjetio i kako se zbog svoje sramežljivosti nije puno družio s glumcima na setu Dinastije. Bio je oženjen 15 godina, no taj je brak bio samo na papiru. Tek nakon što je u 90-ima počeo glumiti Masona u Santa Barbari, Thomson se oslobodio i počeo više družiti s muškarcima.

Glumac je u intervjuu bio žestok prema novoj verziji Dinastije, koja se na kanalu CW počinje emitirati 11. listopada. – Pokojni Aaron Spelling, kreator naše Dinastije, okreće se u grobu. Gluma i scenarij su očajni! Pa to nema veze s našom serijom – kazao je Thomson!

Inače, u novoj verziji Dinastije Krystle je postala Latina imenom Cristal, Jeff Colby je Afroamerikanac, Steven je otvoreni gay, Blake nema problema s tim, dok je Sammy Jo muškarac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije