kraj

Najzgodnijeg zatvorenika preljub s bogatašicom ipak je doveo do razvoda

11.07.2017.
u 09:30

Jeeremyju Meeksu supruga Mellisa nije na kraju oprostila aferu s bogatašicom Chloe Green i zatražila je razvod uz poruku da je neoprostivo ono što joj je učinio.

Najzgodnijeg kriminalca Jeremyja Meeksa afera s poznatom nasljednicom Chloe Green ipak je koštala braka.
 

Meeksova supruga Mellisa saznavši za aferu medijima je samo rekla da je ona još uvijek u braku s Jeremyjem i da je top njen jedini komentar na cijelu situaciju. Kada se Meeks vratio kući s odmora koji je proveo u zagrljaju Chloe Green supruga ga je dočekala ispred kuće nimalo dobre volje, a jučer je izjavila i kako je njen brak propao te traži razvod. - Za mene je ovo neoprostivo i svijet mi se srušio. Kada je došao s puta ponavljao mi je kako ga nisam zaslužila i bilo mu je žao zbog načina na koji sam saznala za sve. Složili smo se kako je razvod jedino rješenje - izjavila je za Daily Mail Mellisa.  Meeks je titulu najzgodnijeg kriminalca dobio dok je služio kaznu zatvora zbog posjedovanja vatrenog oružja i još dok je boravio u  zatvoru počele su mu pristizati ponude za modne poslove. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije