VARA SUPRUGU

Najzgodniji zatvorenik u strastvenom zagrljaju s lijepom bogatašicom

Foto: Pixsell
1/2
02.07.2017.
u 17:20

Jeremy Meeks plovi jahtom s bogatom nasljednicom Chloe Green i ne skriva da su u vezi iako je još u braku s medicinskoms estrom Mellisom s kojom ima dvoje djece.

Jeremy Meeks prije tri godine je proglašen najzgodnijim zatvorenikom, a sada se uspješno bavi modom i stranice tabloida puni uzbudljivim ljubavnim životom.

Daily Mail danas je objavio fotografije na kojima je Meeks uhvaćen u strastvenom zagrljaju s Chloe Green, kćeri britanskog milijardera  Phillipa Greena. Meeks i bogata nasljednica plove jahtom i ne skrivaju svoju romansu iako je Jeremy još uvijek u braku s medicinskom sestrom Mellisom s kojom ima dvoje djece i koja mu je bila najveća podrška tijekom njegovih zatvoreničkih dana. S lijepom Chloe bivši zatvorenik se navodno upoznao tijekom filmskog festivala u Cannesu, a nakon što je danas njihova romansa dospjela u  javnost Chloe je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju uz koju je napisala: Ovo je početak...Cijenimo svu mržnju i ljubav. Podsjetimo Jeremy je postao poznat nakon što je policija u njegovom gradu Stocktonu objavila fotografiju nakon Meeksova uhićenja zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja. Fotografija je na Facebooku brzo postala viralna, a Meeksu su u zatvoru počele stizati i bračne ponude.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?