Službeno razvod?

Nakon 22 godine gotov je turbulentni brak Mladena i Brankice Grdović

21.10.2020.
u 17:28

Prije nekoliko tjedana pjevač je opovrgavao ove navode i tvrdio kako bez svađe nema ni velike ljubavi

Pjevač Mladen Grdović i njegova supruga Brankica rastaju se nakon 22 godine braka, piše Zadarski.hr i dodaju kako je njihov brak i službeno okončan na Općinskom sudu u Zadru. Ovog svibnja Brankica je podnijela tužbu protiv 12 godina starijeg pjevača radi razvoda braka i kako piše Zadarski sud je njezinu tužbu potvrdio u kolovozu zaključivši kako nema šanse da se par pomiri.

Ona je u svom iskazu sudu rekla kako su im bračni odnosno trajno poremećeni i nije vidjela više mogućnost zajedničkog života. Grdović se na ročištu koje je održano u lipnju usprotivio ovome i nije htio da se razvedu. Tako je tvrdio i nama prije nekoliko tjedana kada smo ga upitali jesu li glasine o razvodu istinite.

- Ma ne razvodimo se, ona je podnijela zahtjev još prije tri godine i to je iza nas. Mi smo super, bez svađe nema ni velike ljubavi. Evo prije neki dan išli smo vidjeti moju tetu koja ima 97 godina. Brankica je često kod svojih budući da su joj mama i tata bolesni pa se brine o njima. Nije nikome lako, ljudi imaju sve manje novca – rekao nam je tada Mladen.

Njihov brak bio je poprilično turbulentan i pun uspona i padova, a Brankica je sada odlučila kako je vrijeme da završi njihov brak i navodno je i u iskazu navela kako već tri godine ne živi zajedno s Grdovićem. Na spomenutom ročištu u lipnju Grdović navodno u odgovoru na tužbu svoje supruge nije dao nikakve dokaze koji bi pokazali kako im bračni odnosi nisu narušeni. Međutim, sud je uvidom u rješenje Prekršajnog odjela od 13. svibnja, piše Zadarski, doznao da njihov brak nikako nije “idila” s obzirom da je Grdoviću određena mjera opreza zabrane približavanja na udaljenost manjoj od 30 metara, uspostavljanja i održavanja veze s Brankicom sukladno Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji.

U obrazloženju presude Općinskog suda u Zadru piše kako su ispunjeni svi uvjeti za razvod braka. Romansa između Brankice i 12 godina starijeg Mladena rodila se početkom 90-ih kada je Brankica radila u jednom butiku, a Maden je zbog glazbenih obveza živio na relaciji Zadar-Zagreb.

U početku je Brankica odbijala njegovo udvaranje, ali šarmer Mladen uspio ju je osvojiti i zaručili su se tijekom njegove turneje po Americi i vjenčali su se u Las Vegasu. Kumovi su im bili naš košarkaš rodom iz Drniša Stojko Vranković i njegova supruga Lola. Prvi put je njihova bračna idila bila narušena kada je 2004. godine otkriveno kako Mladen ima izvanbračnu kćer koju je dobio s 15 godina mlađom Zadrankom Eminom Šimurinom. Na početku je Brankica vjerovala kako to nije Mladenova kći, a i Mladen je odbijao priznati istinu i tek kada se sudskim putem potvrdilo da je malena Grdovićeva kći i Brankica je prihvatila tu činjenicu i kasnije se jako zbližila s Mladenovom izvanbračnom kćeri.

Naime, poznat je Mladen i po optužbama za obiteljsko nasilje. Brankica ga je 2016. prijavila policiji, ali kasnije stala u njegovu obranu te novinarima priprijetila tužbom. Uhićen je zbog napada na nju, a Grdović je kasnije izjavio da je sve to bio veliki nesporazum. Iduće je godine podnijela zahtjev za razvod braka, ali ga je ubrzo i povukla.

Na Općinskom sudu u Zadru Brankica je 2018. podnijela tužbu radi utvrđivanja bračne stečevine, a to je uobičajeni postupak u slučajevima kada se supružnici razvode. Međutim, tadašnji odvjetnik Brankice Grdović samo je potvrdio da je ona podnijela tužbu, ali nije otkrio i povod. Nije bilo mira ni 2019. godine kada je između njih, a na oči svjedoka u Zadru, izbio verbalni sukob tijekom kojeg je pjevač dobacivao uvrede njoj i njezinoj prijateljici.

– Đubre, smeće, lezbijke – urlao je Grdović koji je, kako je poslije izjavio glasnogovornik zadarskog suda Denis Klarendić, bio pod utjecajem alkohola. Grdović je, prema tvrdnjama svjedoka, od supruge tražio novac, a ona mu je odgovorila kako neće dobiti ništa dok se ne otrijezni. Ovaj odgovor Grdovića je naljutio te je pljunuo prema Brankici i prijateljici. Policija ga je uskoro privela, a zatim su ga prebacili u bolnicu jer se, navodno, žalio na bol u prsima. Prijavljen je zbog nasilja u obitelji i naročito drskog ponašanja prema drugoj osobi, kazao je te tada glasnogovornik zadarskog suda Denis Klarendić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?