bila je spremna

Nakon afere s Rogoznicom, Alex odgovorila je li ju sram što je bila s oženjenim

13.08.2020.
u 13:16

Zagrebačka glazbenica Alex Ognjena s kojom je glazbenik Boris Rogoznica imao aferu dok je još bio u braku s Doris Pinčić na Instagramu je odgovarala na pitanja pratitelja.

Pratitelji su joj postavljali brojna škakljiva pitanja, a neki od njih nisu propustili pitati je i ponešto o situaciji s Rogoznicom. "Je li te imalo stid što si bila s oženjenim muškarcem, barem radi sina da ti je žao kakav si primjer" pitala ju je jedna osoba, a Alex je odmah spremno odgovorila.

"Ne, sretna sam jer moja obitelj kaže da sve što su ikada pročitali ili čuli o meni još uvijek je bolje od toga da sam neka "internet ratnica" koja sipa otrov po ljudima i situacijama o kojima zna manje od 1 posto". Podsjetimo, Alex je iznenadila javnost tvrdnjom da je od 2016. do 2019. godine imala aferu s Rogoznicom. – Na jednom predavanju prije otprilike tri, četiri godine upoznala sam i Borisa Rogoznicu. Nisam isprva znala tko je on jer tada još nije imao toliko gaža koliko ih ima danas.

Odmah me pitao i za broj pa smo se počeli dopisivati. I brzo je zaiskrilo među nama – kazala je Alex Ognjena i dodala kako su se u to vrijeme često počeli nalaziti na raznim događajima. – Nedugo nakon što smo se upoznali, počeli smo se i nalaziti. Nije nam baš bilo lako dogovarati zajedničke susrete, ali znali smo se uskladiti i naći kod njega u stanu. On je tada još živio s tadašnjom suprugom, no isprva je to od mene skrivao. Slučajno sam na jednom od naših druženja u njegovu mobitelu vidjela fotografije neke žene i pitala ga tko je ona. Tada mi je priznao da je oženjen –dodala je Alex Ognjena, koja se s Rogoznicom dopisivala svakodnevno pune tri godine.

Navodno joj je kazao kako ima problema u braku, a onda i da je to izgladio. Našlo se tu i eksplicitnih poruka, ali i golih fotografija i snimki. Boris je kasnije sve priznao.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije